Nerladdningar

Monogram som passa bra för laser.

1 Monogram som passa bra för laser.

Monogram som passa bra för UV

1 Monogram som passa bra för UV

Mallar för 402-403f

1 Mallar för 402-403f

USB etui foto

1 Mallar till USB boxen
Att designa och göra etuierna personligare än med kundernas bilder går nog inte men du behöver dessa mallar. Ladda ner mallar här.

Referensfil för skärmens kalibrering

1 Referensfil för skärmens kalibrering
Referensbilder kan rekvireras för kalibrering av skärm, bilderna är tryckt på Fuji papper Silk för visuell jämförelse och kalibrering av bildskärmen.
Även på begäran skickas prov utskrivet på FUJI Silk eller FUJI Pearl från din fil för visuell jämförelse och kalibrering av bildskärmen.

» reference_file1.jpg.
» reference_file2.jpg.
» reference_file3.jpg.
» reference_file4.jpg.

Färgprofiler

1 Färgprofiler
» Chromira Glossy.
» Chromira Lustre.
» Chromira Metallic.
» Chromira Silk.

Installation av profiler Efter nedladdning ska en profil kopieras till en katalog: C: \ WINDOWS \ system32 \ spool \ drivers \ color och klicka sedan på profilen med höger musknapp och välj ett alternativ Installera profil Konvertera filer till en profil Att konvertera en fil till den nedladdade profilen: § Öppna en fil (spridning) i Adobe Photoshop § Sök alternativ konvertera till profil - (beroende på vilken version alternativet finns i menyn Redigera eller Visa) § I fönstret Target Area välj profil som laddats ner från webbplatsen och sedan Metod för omvandling - Perceptionell eller Relativ färgimetrisk. Andra alternativ bör lämnas oförändrade Referensfil för övervakningskalibrering Vi har också för dig en referensfil för "optisk" kalibrering av din bildskärm, som har exponerats på Fuji Silk-papper. En jämförelse mellan färdig utskrift och nedladdad fil gör att du kan bedöma färg- och densitetsnoggrannheten mellan filerna och om du kalibrerar din bildskärm.

Pergaminpapper på första uppslaget i en fotobok.

1 Pergaminpapper
Hur man förbereder en pergamin design.
Storleken på skrivytan på pergaminet är lika med halva uppslagets yta.
När du skapar den första spridningen lämnar du vänster sida utan bilder.

På höger sida och höger om centrum (mittpunkten av uppslaget) lämna minst 15 mm vitt utrymme, börja sedan din design. (enligt de färdiga mallarna).

» Hämta mallar.
Till ordersidan
%d bloggare gillar detta: