Behöver du hjälp?

0046-706-972299 Om du SMSar : ringer vi upp så snart vi kan.

Munken Fineart

Svenskt


Riktigt bra tryck kräver riktigt bra designpapper.
Klicka här för en större bild.

Munken Polar Rough

Den obestrukna och robusta men ändå mjuka ytan i kombination med den distinkt klarvita nyansen hos Munken Polar Rough lyfter fram bilder på ett klart och precist sätt. 170gr.
Klicka här för en större bild.

Pappers info

Riktigt bra tryck kräver riktigt bra designpapper.
Den obestrukna och robusta men ändå mjuka ytan i kombination med den distinkt klarvita nyansen hos Munken Polar Rough lyfter fram bilder på ett klart och precist sätt.
Resultatet blir en trycksak med en exklusiv och på samma gång verkligt naturlig känsla som inbjuder till beröring. Tack vare hög bulk kan du välja en lägre ytvikt med bibehållen tjocklek och stabilitet för bästa resultat.
Arctic Paper Munkedals I Munkedal, cirka 10 mil norr om Göteborg, finns ett av de vackert belägna pappersbruk i världen, Arctic Paper Munkedals AB. Platsen valdes med omsorg - men vi var inte där först.

Det var munkarna som senare gav sitt namn till området, pappersbruket, byn, stadsdelen och – slutligen – vårt varumärke.
På platsen där Munkedals- och Örekilsälven flyter samman, brukade munkarna från klostret i Bokenäset fiska lax vid Gullmarnsfjordens stränder. Detta var för åtta hundra år sedan, men Örekilsälven anses än i dag vara en av landets finaste laxfloder, med många besökande fiskeentusiaster varje år.
De senaste 20 åren har det gjorts stora investeringar, och fabriken är i dag ett av de miljövänligaste pappersbruken i världen.
FSCTM – The mark of responsible forestry. www.fsc.org. FSC-C022692 och PEFC certifierade.
Mer om FineArt


Fineart Böcker

logga in på vår ordersida.